Fout bij laden module Eén of meer van de modules op deze pagina kon niet geladen worden. Dit probleem kan van tijdelijke aard zijn. Probeer de pagina te verversen (in de meeste browsers kunt u dat doen door de toets F5 kort in te drukken). Als het probleem blijft bestaan, neem dan contact op met de beheerder van deze site.
Infoloket

Ben je een (startende) insectenkweker, dan kun je bij het infoloket terecht voor vragen of problemen omtrent:

 • automatisatie, kweekefficiëntie, keuze insectensoort etc.

 • potentiële afzetmarkten: voeders, voeding, industrie

 • wetgeving

 • analyses uitvoeren

 • contactgegevens uit de sector zoals automatisatiebedrijven


  België:

  Tel. +32 51 23 23 39

  Mailinsectinfo@vives.be

             

  Nederland: 

  Tel.: +31 6 44972327

  Mailinsectinfo@ngn.co.nl

 

 

Sluit je aan bij de stuurgroep of denktank van Entomospeed

 

Ben je een bedrijf of organisatie binnen de veevoeder- , humane voeding-, automatisatie-, insecten-  of land- en tuinbouwsector, en wil je de doelstellingen van het Entomospeed project helpen vervullen én bijsturen?  Sluit je dan aan bij de stuurgroep van Entomospeed. 
 

Ben je actief in de technologische industrie en heb je interesse in de automatisering van insectenkweek? Sluit je dan aan bij de denktank van Entomospeed. 
Binnen de denktank kun je brainstormen over de (test)infrastructuur en nieuwe automatisatietechnieken die geïmplementeerd kunnen worden op pilootinstallaties of bij kwekers thuis. Alle leden van de denktank zijn vrij om de resultaten van deze tests te gebruiken in eigen concepten en realisaties.  Kwekers van insecten kunnen ook via de denktank op de hoogte blijven van de technologische ontwikkelingen en deze (tijdelijk) uittesten in de eigen kweek. 

 

OPROEP

Ben je een kweker en heb je een probleem bij het kweken? 

Ben je een bedrijf die reststromen kwijt wil?

Contacteer het Infoloket, zij helpen u graag verder.