VIVES zoekt: projectmedewerker expertisecentrum agro- en biotechnologie M/V   

VIVES is een hogeschool waar 1250 gemotiveerde personeelsleden dagelijks werkt aan de toekomst van meer dan 12.000 studenten. De hoofdopdracht van de hogeschool is het verstrekken van onderwijs, maar daarnaast is er ook een uitgebreid team van onderzoekers, administratieve en logistieke medewerkers aan de slag. Als pionier van afstandsonderwijs in het Vlaamse landschap heeft de hogeschool haar reputatie als innovatie instelling niet gestolen.

Vacature VIVES - projectmedewerker

Functiebeschrijving   

Je werkt mee aan diverse lopende en startende projecten binnen de onderzoeksdomeinen dier en voeding van het expertisecentrum Agro- en Biotechnologie, met de focus op insecten.

Je staat in voor het uitvoeren van diverse kweekproeven met insecten, en legt contacten met het werkveld en lokale overheden.   

Je helpt mee bij de verdere uitbouw van het expertisecentrum en helpt mee aan het uitwerken van resultaten en navormingen uit het onderzoek.   

De job omvat tevens practica-, eindwerk- en stagebegeleiding.   


Profiel   

  • Diploma van: bachelor Agro- en biotechnologie afstudeerrichting dierenzorg of voedingsmiddelentechnologie of agro-industrie of biotechnologie ,Master in de biowetenschappen of Master of Science in de bio-ingenieurswetenschappen;
  • Bij voorkeur ervaring hebben met of een sterke interesse hebben in de kweek van insecten of in de voedingssector;
  • Ervaring hebben met analyse van voedingsproducten en / of insecten is een bijkomende troef;
  • Je hebt geen afkeer van insecten en je ontwikkelt geen fysische ongemakken in de buurt van insecten;
  • Je beschikt over een wagen.
Bekijk hier de functiespecifieke competenties  



Aanbod   

Periode van aanstelling : vanaf november 2017 tot en met 31 augustus 2017. Verlenging is mogelijk mits positieve evaluatie. Het betreft een job met perspectief.

Plaats van tewerkstelling : Roeselare  

Je wordt tewerkgesteld als contractueel bediende.

Salarisschaal equivalent met barema 316 voor praktijklector of equivalent met barema 502 voor lector van het departement Onderwijs.  
Je vindt meer informatie over dit barema op volgende site www.ond.vlaanderen.be/wedde (verdere informatie over het statuut en de verloning wordt verstrekt bij een eventueel sollicitatiegesprek).   



Solliciteren   

Inhoudelijk: de heer Jan Vandekerckhove, studiegebieddirecteur biotechniek & paramedische beroepen. via email jan.vandekerckhove@vives.be  

Administratief: mevrouw Sophie Delodder, medewerker personeelsdienst, via email sophie.delodder@vives.be  

Kandideren kan tot en met 20 oktober 2017. De sollicitatiegesprekken zullen doorgaan in de week van 23 oktober.


Bekijk hier de volledige vacature  

Gekoppelde thema's & sectoren: